Om oss

Din spesialist på robotklippere

Velger du oss som din leverandør av robotgressklipper, vil du få kvalitet i alle ledd.

Vi har jobbet med robotgressklippere siden 2011, så vi har lang erfaring i denne bransjen. Og vi har fått fulgt med på utviklingen de siste årene.

Det første merket vi begynte med var Wiper, dette er også ett merke som Zucchetti lager robot-teknikken til. Så disse er veldig like Ambrogio sine roboter. Men siden Ambrogio er fabrikken sitt eget merket, ligger de selvsagt noen skritt foran i teknologien og nyvinninger.

Vi er også importør/distributør av Ambrogio roboter i Norge.

Vi søker forhandlere/servicepunkter for Ambrogio i forskjellige regioner i Norge, ta kontakt for en uforpliktende prat.

 

Vi leverer også Cub Cadet robotklippere. I 2017 kjøpte MTD gruppen opp Robomow. Og de markedsfører da robotklipperene sine under sin egen merkevare Cub Cadet. Vi har selvsagt hele Pro rangen til Robomow tilgjengelig. Vi er servicepunkt for Robomow/Cub Cadet i Telemark+++

Vi leverer og monterer robotgressklippere til private, kommuner, firmaer og foreninger/klubber.  Små gressplener og store gressplener f.eks fotballbaner, golfbaner, parkanlegg osv.

Hos oss kan du også tegne en serviceavtale, dvs at vi henter din robotgressklipper på høsten. Rengjør den, sjekker alle sikkerhetsfunksjoner,legger inn oppdateringer, holder batteriene vedlike og kontrollerer for eventuelle skader. Vi setter den i drift hos deg igjen på våren. Dette for at du skal slippe å tenke på oppbevaring og vedlikehold på vinterstid.

Vi holder til på Notodden. Vi har kunder i Telemark, Buskerud og store deler av østlandet.

Ambrogio robotgressklipper