Cub Cadet XR5 2000

Cub Cadet XR5 2000 NYHET!

En helt ny modell fra Robomow: Cub Cadet XR5 2000 gir den alltid et jevnt resultat og gir den nabolagets mest velpleid gressplen. Perfekt for områder opptil 1000kvm. Det som bl.a gjør denne Cub Cadet XR5 2000 modellen helt unik, er at knivmotoren er plassert ut mot en side, slik at den klipper utover hjulbredden. Denne kantklippfunksjonen gjør at Robomow skiller seg ut, slik at det blir mindre klipping av kanter med feks en gresstrimmer. En ny stor touchskjerm på 4,3″ gjør det enkelt å manøvrere i menyen og oppsettet er likt APP slik at det blir enklere å bruke.

Knivsystemet på Cub Cadet XR5 2000 er helt nytt, det er nå 4 stk pivotkniver plassert på en knivdisk. Disse er fordelt slik at 2 kniver er plassert i ytterkant av disken og 2 stk nærmere senter på disken. Dette gjør at klipperesultatet blir helt suverent hver eneste gang. Det er en egen beskyttelse over knivene og denne renser også knivdisken. Klippepannen er flytende slik at du ikke skalperer en plen med kuler/forhøyninger.

Du kan selvsagt legge inn ukeskjema på din Cub Cadet XR5 2000´s klippemønster, slik at den klipper akkurat på det tidspunktet og dagene du selv ønsker. Klippehøyden er justerbar melleom 20-100mm slik at du får det resultatet du selv ønsker. Her anbefaler vi normalt mellom 50-60mm i normale hager for ett sundt og friskt gress.

Hele Cub Cadet XR5 2000 er bygget opp som en eneste stor støtfanger, det vil si at ytterskallet hviler på trykksensorer slik at klipperen endrer retning ved støt uansett retning. Ja, faktisk om du trykker på skallet fra oversiden også.

De nye terrenghjulene er utformet for ett sikkert grep uansett underlag, og den er samtidig skånsom mot underlaget med den spesielle utformingen.

Når Cub Cadet XR5 2000 skal tilbake til ladestasjonen, vil den kjøre fremover til ett visst punkt. Her vil den da snu seg og rygge inn i ladestasjonen. På ladestasjonen er det laget en styring til klipperen, slik at den docker riktig hver eneste gang.

Cub Cadet XR5 er en smart klipper som kommer seg fint ut av trange passasjer/områder ved å kjøre inn på grensekabelen og følge denne ut av dette området.

Cub Cadet XR5 er den eneste maskinen som tilbyr 4 års garanti og gratis forsikring ved registrering av maskinen på nettsiden.

Pris 24.995,-

Kontakt oss Pris Montering

KJØP HER
SPESIFIKASJONER
BATTERi-SYSTEM Cub Cadet XR5 2000 

Batteri  18V Li-Ion 4,9Ah
Klippetid (min)  100-120 min
Ladetid (min) 60-120
Strømforbruk  5,1 kWh/måned

KLIPPESYSTEM

Max plenstørrelse  2000kvm
Anbefalt plenstørrelse  1600kvm
Max helning  24°/45 %
Klippebredde  21 cm
Klippehøyde  20 – 100 mm
Klippesoner  1 hovedsone, 4 sekundærsoner, 2 lukkede soner
Kniver  4 Pivotkniver i herdet stål
Knivmotor  DC Børsteløse
Performance  –

EQUIPMENT

Bump Sensor  Standard
Løft Sensor  Standard
Tilt Sensor  Standard
PIN kode  Standard
Alarm System  Standard
Display 4,3″ Fargeskjerm Touch
Ladestasjon  Standard
RoboHome  Tillegg(-)
Grensekabel  Tillegg
Bluetooth  Standard
Remote control  APP 3.0
Smartphone APP  Standard
Kantklipping  Standard
Smart klipping  Standard
GSM-Modul  Standard
Garanti  3 år +1
Hjul  RoboTerrain

DIMENSIONS

Støyverdier Under 60db
Størrelse (L / W / H) (cm)  70 / 50 / 31
Vekt (kg)  17 kg

Gratis garantiutvidelse til alle XR5-modeller og kun med produktregistrering.Produsentgaranti fra MTD Products AG, begrenset til tilleggsytelse og i henhold til garantibetingelsene.