Ambrogio 4.0 Basic Premium 5/5 (1)

Rating

4.0 Basic

Den lille leddroboten som forvandler seg selv

Ambrogio 4.0 Basic Premium modellen er ideell for de som ønsker en enkel og pålitelig robot som tilpasser seg endringer.

Den fleksible, men likevel solide og sikre strukturen gjør det mulig å installere tre ulike typer kraftenheter, som gjør det mulig å konvertere fra en robot for små og mellomstore hager med Power Unit Premium på opptil 1.800 m²) til en automatisk løsning som dekker opp til 1.800 m²  med ekstrem presisjon.

De børsteløse motorene, gummihjulene og myke støtfangerne fullfører profilen til en innovativ robot som oppfyller de mest varierte behovene. Utstyrt med Bluetooth-mottaker, kan den styres via en dedikert App. Det nye designet gir også større selvstendighet: utformingen av kniven betyr at den renser seg selv på en rask og sikker måte.

Ambrogio 4.0 basic Premium er den eneste skreddersydde robotgressklipperen som endrer seg med hagen din!

Pris 29.990,-

Kontakt oss PRIS MONTERING

KJØP HER

 

robotgressklipper
LEDDET LEDDET
SELVRENSENDE SELVRENSENDE
SMARTE BATTERIER SMARTE BATTERIER
 
GUMMIHJUL GUMMIHJUL
NESTE GENERASJONS-PROSESSORER NESTE GENERASJONS-PROSESSORER
APP BLUETOOTHAPP BLUETOOTH
 
TASTATUR OG LED-LYSTASTATUR OG LED-LYS

Vi er i tiden med digital teknologi, Tingenes Internett, Cloud og tilkoblingmen også tilpasning og fleksibilitet av smarte produkter. Dette har ført til fødselen av den nye og revolusjonerende NEXT line.

Next Line Power UnitZ-generasjonens (post-millennium) ZCS-robotgressklippere, designet for å forutse fremtidige behov. NEXT line har tre modeller som kan konfigureres til seks forskjellige robotgressklippere: Modulbaserte, kan tilpasses ulike hagebehov, intuitive, utstyrt med smarte batterier, børsteløse motorer, gummihjul, nye smarte teknologier som tillater administrering og styring av roboten hvor enn brukeren befinner seg, høy ytelse med induksjonsladning.

Vi går inn i en tid hvor hver bruker kan lage sin egen robotgressklipper og modifisere den i henhold til de varierende behovene og egenskapene til hagen. En robot som passer for små områder, kan enkelt omdannes til en gressklipper for å dekke større områder, uten at roboten må byttes.

Klippegenskapene i nærheten av ladestasjonen har også blitt forbedret: Den nye ladefunksjonen gjør at stasjonen kan plasseres på kanten av hagen, og dermed perfeksjoneres klippevirkningen.

NEXT line tilbyr ulike Power Unit-sett som Ambrogio 4.0 kan bruke til å endre funksjonalitet og ytelse. De splitter nye 4.0-modellene er superteknologiske, supersmarte og interaktive, skapt spesielt for deg

Den spesialdesignede roboten!

Ambrogio 4.0 er den første hageroboten i den nye digitale tidsalder som revolusjonerer robotteknologi for hagearbeid. Utstyrt med en ny teknologiplattform, futuristisk design og utviklet leddet struktur, tillater Ambrogio 4.0 bedre håndtering av hager med separate områder, og kan tilpasses ulike former og størrelser av klippeområder.

Hver bruker kan tilpasse sin Ambrogio 4.0 ved å velge ett av de tre settene som er designet for å møte de mest varierte behovene.

Alle kraftenheter leveres med smarte batterier!

Litium-ion-batterier utstyrt med Bluetooth-teknologi for å utveksle informasjon med hovedkortet, optimalisere ladning og strømforbruk, og overvåke batteritilstanden.

Valg av kraftenheter innebærer en oppgradering av selve maskinen: batteristrøm og ladetid tillater håndtering av hager med ulik størrelser på en mer effektiv måte, med lengre arbeidstider og kortere ladetider, hvis de er knyttet til Ambrogio 4.0-modellene.

Et planlagt dobbelthjul (kun for Elite-modellen) som gir høyere stabilitet og grep, med mindre press på plenen. Det er også mulig å sette inn pigger som hjelper roboten til å bevege seg i fuktige områder og i bratte bakker. Dette betyr at hagen din vil være fri for hindringer, slik at du fullt ut kan nyte ditt vakkert vedlikeholdte uteområde.

ZCS Power Unit

EFFEKT  Premium
Maks. anbefalt kvm (-20%)     1800 Kvm 
Motortype Børsteløs
Litium-Ion batteri (25,9V)  1×8,7 Ah
Maks. tillatt skråning (%) 45%
Maks. anbefalt skråning (%) 35%
Maks. skråning nær kantledning (%) 20%
Gj.sn. arbeidstid +-20% 04:00
Lademodus  Kontakt
KLIPPESYSTEM
Knivtype 4 Stjerne
Klippebredde (cm) 25
Klippehøyde (mm) 20-65
Spiralklipping Ja
«SDM» Cut Nei
Self-Levelling Ja
Eco Mode Ja
Regnsensor Ja
Maks. antall klippeområder 4
KONTROLLENHETER
User Interface Tastatur og Led-lys
APP-kontroll Bluetooth
Bluetooth-mottaker Ja
SIKKERHET
Nødstoppknapp Ja
Pin kode Ja
STANDARDUTSTYR FOR INSTALLASJON
Kantledning (m) 0
Plugger for kantledning 20
Ladestasjon Ja
Tak for ladestasjon Tilleggsutstyr
EGENSKAPER Premium
Vekt inkl. batterier (kg)  10,4 
Størrelse LxBxH 635x464x300 mm
Wheel Profile    Myk gummi  
Beskyttelsesnivå IP44

Zucchetti Centro Sistemi utvider, på Ambrogio 4.0 Basic, Elite og på Ambrogio 4.36, garantien opp til 6 år!

2 års garanti som dekker betingelsene og begrensningene som er angitt i garantiheftet + 4 års forlengelse

-Garantien dekker plastkomponenter som ikke er
utsatt for slitasje og som har produksjonsfeil.

-Garantien dekker elektroniske komponenter
unntatt begrensningene som er spesifisert i garantiheftet.

-Garantien dekker kutte- og
fremdriftsmotorer begrenset til 5000 driftstimer.

For at garantiforlengelsen skal være gyldig, er det obligatorisk å utføre regelmessig service på vinteren, registrere slik service på produsentens nettsted, be om utstedelse og riktig arkivering av de relative, behørig fullførte sertifiseringene.