Ambrogio 4.0 Basic 5/5 (5)

Rating

 Power Unit
MEDIUM
Power Unit
PREMIUM
 Opptil
1200 Kvm
Opptil
1800 Kvm
 Batteri
1x5,8 Ah
Batteri
1x8,7 Ah


Working time
03:00
Working time
04:30
 Lademodus
Kontakt
Lademodus
Kontakt

 

 

4.0 Basic

                          NYHET

Den lille leddroboten som forvandler seg selv

Ambrogio 4.0 Basic-modellen er ideell for de som ønsker en enkel og pålitelig robot som tilpasser seg endringer.

Den fleksible, men likevel solide og sikre strukturen gjør det mulig å installere tre ulike typer kraftenheter, som gjør det mulig å konvertere fra en robot for små og mellomstore hager (med Power Unit Light på opptil 600 m² eller med Power Unit Medium på opptil 1.200 m²) til en automatisk løsning som dekker opp til 1.800 m² (med Power Unit Premium) med ekstrem presisjon.

De børsteløse motorene, gummihjulene og myke støtfangerne fullfører profilen til en innovativ robot som oppfyller de mest varierte behovene. Utstyrt med Bluetooth-mottaker, kan den styres via en dedikert App. Det nye designet gir også større selvstendighet: utformingen av kniven betyr at den renser seg selv på en rask og sikker måte.

Ambrogio 4.0 basic er den eneste skreddersydde robotgressklipperen som endrer seg med hagen din!

Priser:

Ambrogio 4.0 Basic medium (1200kvm) 29.990,-

Kontakt oss PRIS MONTERING KJØP HER
 

 

 
LEDDET LEDDET
SELVRENSENDE SELVRENSENDE
SMARTE BATTERIER SMARTE BATTERIER
 
GUMMIHJUL GUMMIHJUL
NESTE GENERASJONS-PROSESSORER NESTE GENERASJONS-PROSESSORER
APP BLUETOOTHAPP BLUETOOTH
 
TASTATUR OG LED-LYSTASTATUR OG LED-LYS
 

Vi er i tiden med digital teknologi, Tingenes Internett, Cloud og tilkoblingmen også tilpasning og fleksibilitet av smarte produkter. Dette har ført til fødselen av den nye og revolusjonerende NEXT line.

Next Line Power UnitZ-generasjonens (post-millennium) ZCS-robotgressklippere, designet for å forutse fremtidige behov. NEXT line har tre modeller som kan konfigureres til seks forskjellige robotgressklippere: Modulbaserte, kan tilpasses ulike hagebehov, intuitive, utstyrt med smarte batterier, børsteløse motorer, gummihjul, nye smarte teknologier som tillater administrering og styring av roboten hvor enn brukeren befinner seg, høy ytelse med induksjonsladning.

Vi går inn i en tid hvor hver bruker kan lage sin egen robotgressklipper og modifisere den i henhold til de varierende behovene og egenskapene til hagen. En robot som passer for små områder, kan enkelt omdannes til en gressklipper for å dekke større områder, uten at roboten må byttes.

Klippegenskapene i nærheten av ladestasjonen har også blitt forbedret: Den nye ladefunksjonen gjør at stasjonen kan plasseres på kanten av hagen, og dermed perfeksjoneres klippevirkningen.

NEXT line tilbyr ulike Power Unit-sett som Ambrogio 4.0 kan bruke til å endre funksjonalitet og ytelse. De splitter nye 4.0-modellene er superteknologiske, supersmarte og interaktive, skapt spesielt for deg

Den spesialdesignede roboten!

Ambrogio 4.0 er den første hageroboten i den nye digitale tidsalder som revolusjonerer robotteknologi for hagearbeid. Utstyrt med en ny teknologiplattform, futuristisk design og utviklet leddet struktur, tillater Ambrogio 4.0 bedre håndtering av hager med separate områder, og kan tilpasses ulike former og størrelser av klippeområder.

Hver bruker kan tilpasse sin Ambrogio 4.0 ved å velge ett av de tre settene som er designet for å møte de mest varierte behovene.

Alle kraftenheter leveres med smarte batterier!

Litium-ion-batterier utstyrt med Bluetooth-teknologi for å utveksle informasjon med hovedkortet, optimalisere ladning og strømforbruk, og overvåke batteritilstanden.

Valg av kraftenheter innebærer en oppgradering av selve maskinen: batteristrøm og ladetid tillater håndtering av hager med ulik størrelser på en mer effektiv måte, med lengre arbeidstider og kortere ladetider, hvis de er knyttet til Ambrogio 4.0-modellene.

Et planlagt dobbelthjul (kun for Elite-modellen) som gir høyere stabilitet og grep, med mindre press på plenen. Det er også mulig å sette inn pigger som hjelper roboten til å bevege seg i fuktige områder og i bratte bakker. Dette betyr at hagen din vil være fri for hindringer, slik at du fullt ut kan nyte ditt vakkert vedlikeholdte uteområde.

ZCS Power Unit

EFFEKTMedium Premium
Maks. anbefalt kvm (-20%)  1200 Kvm  1800 Kvm 
MotortypeBørsteløs
Litium-Ion batteri (25,9V)1x5,8 Ah 1x8,7 Ah
Maks. tillatt skråning (%)45%
Maks. anbefalt skråning (%)35%
Maks. skråning nær kantledning (%)20%
Gj.sn. arbeidstid +-20%03:00 04:30
LademodusKontakt Kontakt
KLIPPESYSTEM
Knivtype6 Multikniv
Klippebredde (cm)25
Klippehøyde (mm)20-65
SpiralklippingJa
"SDM" CutJa
Self-LevellingJa
Eco ModeJa
RegnsensorJa
Maks. antall klippeområder4
KONTROLLENHETER
User InterfaceTastatur og Led-lys
APP-kontrollBluetooth
Bluetooth-mottakerJa
SIKKERHET
NødstoppknappJa
Pin kodeJa
STANDARDUTSTYR FOR INSTALLASJON
Kantledning (m)0
Plugger for kantledning20
LadestasjonJa
Tak for ladestasjonTilleggsutstyr
EGENSKAPERLightMediumPremium
Vekt inkl. batterier (kg) 10,1 10,4 
Størrelse LxBxH635x464x300 mm
Wheel ProfileMyk gummi   Myk gummi   Myk gummi  
BeskyttelsesnivåIP44